I'm back

Vell..så jeg har ikke skrevet noe her på kjeempe lenge. Grunnen er rett og slett fordi skolen bare slappet meg i trynet. I fjor var ikke presset så hardt når vi skulle ha eksamen. Eller selvfølgelig var det jo hardt, og vi måtte bruke tid på oppgavene. Vi har jo eksamen etter hvert emne vi har, så ja vi har fire per halvår.

Dette året har våre nye lærer sett at vi ligger under det nivået vi burde være på, og satt tempoet opp. Dette året har vi ikke kunnet gå glipp av en dag eller time, da kan det hende at vi ikke får med oss noe som skal være i eksamensoppgaven. Og oppgavene, god..fy søren så kjipe, og vanskelige. Når du ikke interesserer deg for emnet er det jo vanskeligere å lære seg det du skal. Men, nå er andre eksamen dette året og jeg lever. Hehe, men alle har eksamen og man får bare gjøre sitt beste og gi alt.

Nå sitter jeg her og drikker vin med min kjære. Vi feiret vår 3 årsdag forrige uke og hadde en utrolig koselig kveld. Vi lagde tre retter til middag, tente masse lys, fyrte i peise og så på film. Det var skikkelig kos. 

Håper alle har en fin kveld/natt ;)-Celine Andrea-

Én kommentar

23.10.2015 kl.00:45

Ha ei fin natt :)

Skriv en ny kommentar

Celine Andrea

Celine Andrea

20, Oslo

Instagram: celine_andrea

Kategorier

Arkiv

hits