Negler

Mange rundt meg vet at negler,negledesign og lakk er min store interesse. Jeg har egentlig alltid likt neglelakk så lenge jeg kan huske. Jeg husker at jeg ikke alltid hadde ordentlig lakk, og brukte derfor korrekturlakk til å lage mine franske tipper. Etterhvert som årene gikk ble jeg mer og mer interessert i å lage negledesign og støpe negler selv. Jeg begynte å kjøpe flere lakker og utstyr til dette. Har også kjøpt meg akrylpulver og begynt å lære hvordan man støper negler selv. 

Selv om jeg synes det er gøy å lage det selv og lære, har jeg veldig lyst til å ta et kurs eller utdanne meg negletekniker. Greia er at det koster veldig mye, men jeg har funnet ut at jeg skal spare litt og litt penger slik at jeg kan få det til etterhvert. Da blir jeg jo kvalifisert til å lage negler på andre også, og i tillegg så kan jeg skaffe profesjonelt utstyr. 

Nå sitter jeg å fikser mine egne negler. I sommerferien var jeg i Kroatia og fikk satt på gelenegler. De kan man ikke bare rive av, så jeg har sittet og filt av geleen. For en jobb. Hehe, men nå har jeg korte negler igjen, og det er litt lettere å skrive på mac'en for å si det sånn.

Klarer ikke helt å finne ut hvilken farge jeg skal ha da? Står mellom disse..

 Hva synes dere?  Jaja finner det sikkert ut etterhvert.

-Celine Andrea-

2 kommentarer

Kat

18.08.2015 kl.21:30

Selv pleier jeg alltid å gå for rosa hvis jeg ikke klarer bestemme meg, fordi det er min favoritt :)

Celine Andrea

19.08.2015 kl.18:26

Kat: Egentlig det samme med meg, men jeg gikk for matt hvit med litt pynt :D

Skriv en ny kommentar

Celine Andrea

Celine Andrea

20, Oslo

Instagram: celine_andrea

Kategorier

Arkiv

hits