Visning!

I dag har jeg og kjæresten vært på visning på to leiligheter. Det er første gang vi har gått på visning for å se etter en egen leilighet. Det å skulle kjøpe leilighet skal ikke være lett nei. Det koster mye, og man må ha 15% egenkapital, som da blir ganske mye. Jeg er ganske kresen når det kommer til steder å bo, men har innsett at hvis vi skal komme oss inn på boligmarkedet kan jeg ikke være det. 

Så, visningene vi var på ja. Den ene var ganske nærme der jeg bor nå, altså der jeg har bodd hele livet. Den ligger faktisk rett bak broren min, hehe. Den er ganske nylig blitt oppusset så det er bra. Den er ikke veldig stor og har heller ikke balkong, så det er kjipt. Den andre ligger et lite stykke unna igjen. Det er ca. like stor, men har uteplass, egen inngang og egen garasje. Jeg liker begge veldig godt, men jeg tror vi også må tenke på at de mest sannsynlig kommer til å gå over takst. Det er lov å håpe :)

Ellers så har vi slappet av i dag, sammen med min eldste bror. Vi var hos han og så på kampen mellom Vålerenga og Real Madrid. 

Håper alle hatt en fin søndag!

-Celine Andrea-


Én kommentar

Helena

09.08.2015 kl.20:14

Håper dere får en fin leilighet uansett hvilken dere velger <3

Skriv en ny kommentar

Celine Andrea

Celine Andrea

20, Oslo

Instagram: celine_andrea

Kategorier

Arkiv

hits