Sommerferien tar slutt

Det merkes mer og mer, det at ferien snart er slutt. Alle har nok sikkert ikke hatt like lang ferie som meg. Jeg er så heldig å hatt fri siden 12.juni og skolen begynner ikke før 17.august. I fem og en halv uke har jeg vært i Kroatia, der det var varm og godt. Selv om det er deilig med ferie, merker jeg nå at det blir deilig å komme tilbake til hverdagen igjen. Det har så vidt begynt denne uken, men at jeg har fått et par vakter som vikar i en barnehage jeg før sommeren også var hos.

Har i den anledning prøvd å få døgnrytmen litt på plass igjen, slik at jeg kunne komme meg til Majorstuen til 08.15. Skal innrømme at det ikke var så lett å komme seg opp av sengen så tidlig (i følge meg) om morgningen. Uansett, så var det koselige å se alle barna igjen i tillegg til de nye barna. Er veldig glad i barn og synes det er så givende å være sammen med dem. De er utrolig søte og morsomme, og sier de rareste ting. Selv om jeg er der som vikar og skal være en av de voksne, synes jeg det er gøy å kunne finne frem den lekne siden av meg selv, og leke sammen med barna.

Da jeg var ferdig på jobb, dro jeg hjem til kjæresten min som bor i sentrum, tenkte å være her resten av uken siden det er kortere vei til jobb. Selv hadde han dratt på jobb, så jeg hang sammen med broren hans som også bor der. Vi endte opp med å kjøpe italiensk pizza og cola, og så satt vi å så på serien "Spartacus" og en dokumentarserie om Roma helt til kjæresten min kom hjem på kvelden.

Uansett, skal bli godt å komme inn i rutine igjen. Og hvis vi skal se på været vil jeg si at sommeren er slutt uansett.

- Celine Andrea-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Celine Andrea

Celine Andrea

20, Oslo

Instagram: celine_andrea

Kategorier

Arkiv

hits